Având o experiență internațională de excepție, acumulată în 23 de ani în chirurgia plastică și estetică; și peste 12.000 de intervenții chirurgicale la activ, Dr. Porumb Șerban este considerat lider expert în intervențiile de rinoplastie și chirurgia sânului, fiind recunoscut pe plan mondial pentru frumusețea și naturalețea rezultatelor obținute.

 

Renumitul Profesor James L. Baker, din Statele Unite (chirurgul cu cea mai mare experiență din lume în implantul mamar și cel care a dezvoltat clasificarea contracției capsulare) îl consideră pe Dr. Șerban Porumb drept « lider și star în Europa prin rezultatele obținute în rinoplastie și augmentarea mamară ».

 

Dr. Porumb Șerban este primul chirurg plastician din România invitat să susțină o conferință în cadrul Societății Americane de Rinoplastie (The Rhinoplasty Society) – cea mai veche și cea mai elitistă societate de rinoplastie din lume

Ce este rinoplastia?

Rinoplastia este o procedură chirurgicală care are ca scop remodelarea nasului pentru a îmbunătăți aspectul acestuia în cazul unei deformități din naștere sau dobândite în perioada dezvoltării nasului, a unui traumatism sau a unei intervenții chirurgicale anterioare. De obicei, rinoplastia este efectuată împreună cu septoplastia, o intervenție chirurgicală care corectează deviația de sept pentru a îmbunătăți respirația.

Arta rinoplastiei constă în a reda un nas armonios și funcțional, care să se potrivească trăsăturilor fiecărui pacient în parte și NU în a realiza un nas “standard”, care să creeze o tipologie clasică a intervenției de rinoplastie. Precum se poate remarca și din fotografii, Dr. Porumb creează un nas unic și adaptat fiecărui pacient în parte, în funcție de trăsăturile faciale particulare. Rezultatul este unul spectaculos, obținându-se un nas natural, fără semnele caracteristice unui “nas operat” sau unui “nas standard”.

Dr. Porumb și-a dedicat cei peste 23 de ani de carieră în chirurgia plastică acestei operații, considerate cea mai dificilă din chirurgia estetică. Aceasta este operația preferată a dânsului, efectuând 6 ani de specializare în Europa Occidentală și Statele Unite și vizitând cei mai renumiți chirurgi în această intervenție din Beverly Hills, unde se operează cele mai renumite vedete de la Hollywood.

Ce experiență are Dr. Porumb?

Datorită pasiunii și experienței acumulate în cei peste 23 de ani, Dr. Șerban Probum se situează în fruntea elitelor chirurgicale din întreaga lume, edificatoare în acest sens fiind aprecierea renumitului Profesor James L. Baker, Jr., fost Președinte al Societății Americane de Chirurgie Plastică și Estetică, o legendă vie a chirurgiei plastice, care a făcut următoarea afirmație despre Dr. Șerban Porumb:

„Congratulations on some really outstanding results, you should be the leader in secondary rhinoplasty in Europe for sure. Great job. You make me very proud!”

Pentru a atinge “Excelența” în acest domeniu, Dr. Șerban Porumb a stabilit un număr maxim de două intervenții chirurgicale pe zi. Această limită asigură o atenție deosebită acordată fiecărei proceduri și permite concentrarea totală pe fiecare pacient în parte.

Deși a primit mai multe oferte pentru a lucra în Europa Occidentală sau Statele Unite, Dr. Șerban Porumb a ales să se întoarcă acasă, în orașul său natal Oradea. Aici, el practică medicina cu pasiune și dedicație, fiind în același timp aproape de familia sa. Crescând într-o familie de medici renumiți din Oradea, România, Dr. Porumb își aduce contribuția valoroasă în continuarea tradiției medicale de succes pe meleagurile românești.

Dr. Șerban Porumb în schimb de experiență cu unul din primii trei chirurgi supra-specializați în rinoplastii din lume: Prof. Dr. Rollin K. Daniel, Los Angeles, SUA.
Dr. Porumb Șerban în schimb de experiență la Dr. Raj Kanodia, chirurgul vedetelor din Beverly Hills (Jennifer Aniston, Britney Spears, etc.), specialist în rinoplastia închisă.
Dr. Porumb Șerban în schimb de experiență la Dr. Jay Calvert, chirurg renumit în zona Beverly Hills, Los Angeles.
Dr. Porumb Șerban în schimb de experiență cu Dr. Ashkan Ghavami, chirurg renumit în zona Beverly Hills, Los Angeles.
2
Dr. Porumb Șerban, invitat să susțină o conferință la renumitul congres din Las Vegas, Vegas Cosmetic Surgery, împreuna cu Dr. Paul Nassif (din renumitul serial TV Botched). Dr. Porumb Șerban fiind primul chirurg plastician din România care a susținut o conferință la acest congres de renume mondial.
4
Dr. Șerban Porumb a fost primul chirurg plastician din România care a susținut o conferință la reuniunea Societății Americane de Rinoplastie "The Rhinoplasty Society" din Miami Beach în 2023. A fost felicitat personal de Prof. Dr. Rod Rohrich, unul dintre cei mai renumiți chirurgi plasticieni pe plan mondial, Editor Șef la cea mai renumită revistă din lume în chirurgia plastică, Revista de Chirurgie Plastică și Reconstructivă (PRS), fost președinte al Societății Americane a Chirurgilor Plasticieni, Președinte al Asociației Catedrelor Academice de Chirurgie Plastică, fost Președinte și membru fondator al Societății Americane de Rinoplastie.

Am nevoie de rinoplastie?

Sunteți un candidat potrivit la intervenția de rinoplastie dacă:

 • Aveți o problemă funcțională, de respirație, nările se lipesc când inspirați profund;
 • Aveți o deviație de sept, în mod obișnuit se asociază cu septoplastia;
 • Perioada de creștere a nasului s-a terminat (în general de la 14-15 ani);
 • Sunteți nemulțumit de forma, mărimea sau structura nasului dvs.;
 • Ați suferit un traumatism în urma căruia a apărut o distorsiune a nasului;
 • Aveți defecte din naștere care afectează structura nasului;
 • Aveți o cocoașă care deformează nasul;
 • Nasul este într-o parte, deviat;
 • Aveți o nară blocată parțial sau total de un sept deviat și jenează respirația;
 • Vârful nasului este lăsat în jos;
 • Vârful nasului este prea lărgit și bombat;
 • Nările sunt prea mari;
 • Nasul este prea mare în comparație cu fața;

Ce riscuri sunt la o operație de rinoplastie?

În urma unei operații de rinoplastie, la fel ca în cazul oricărei intervenții chirurgicale, există posibilitatea apariției unor complicații. Preocuparea noastră primordială este de a minimiza aceste riscuri.

Unul dintre aspectele critice este satisfacția dumneavoastră cu rezultatul obținut după operație. De aceea, consultarea personalizată înainte de intervenție este esențială pentru a clarifica așteptările realiste pe care le puteți avea în urma acestei proceduri. În acest scop, folosim simulări pe computer pentru a vă sprijini în luarea deciziei potrivite pentru dvs.

Un alt aspect important al intervenției de rinoplastie, este reprezentat de posibilitatea necesității unei alte proceduri corectoare, numită rinoplastie secundară.

Pe lângă riscurile menționate anterior, așa cum se întâmplă în cazul oricărei intervenții chirurgicale, rinoplastia implică un potențial riscul de infecție și sângerare. În vederea minimizării acestui risc, veți primi instrucțiuni detaliate atât înainte, cât și după operație, precum și un tratament adecvat cu antibiotice. Toate posibilele complicații vor fi discutate pe deplin în cadrul consultației preoperatorii.

Noi, la Estetis Clinic, ne străduim să menținem riscurile la un nivel minim. Ca dovadă a acestui fapt, se regăsesc rezultatele remarcabile obținute, expertiza extraordinară a domnului Dr. Șerban Porumb, recenziile pozitive ale pacienților operați anterior, precum și pacienții care vin special în România pentru a-l consulta pe Dr. Porumb, provenind din toate colțurile lumii: Europa Occidentală, Statele Unite, Asia și Australia. Încrederea pe care o inspirăm și recunoașterea pe plan internațional subliniază angajamentul nostru pentru excelență și ne motivează să fim și să rămânem lideri în domeniul rinoplastiei.

De aceea, sfatul nostru este să alegeți cu mare grijă unde faceți această intervenție complexă, unică și personalizată, pentru a minimiza aceste complicații.

Cât costă operația de rinoplastie?

Prețul unei intervenții de rinoplastie începe de la 3500 euro. Nu există două intervenții de rinoplastie identice, deoarece de multe ori există diferențe majore între ele. Un preț exact vă poate fi oferit doar în urma unei consultații.

Părerile pacienților

Visul a devenit realitate

In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă

Voi reveni

Multumesc si eu intregii echipe de la Estetis Clinic pentru profesionalismul, pentru modul in care am fost tratata, si modul in care arat acum, imi da mai multa incredere in mine, forta de viata, si ma determina sa revin pentru a rectifica si alte defecte ale esteticului.
C. N.Pacientă

Profesionalism, meticulozitate și grijă

Vreau sa multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic.
G. L.Pacientă

Vă răspundem cu plăcere la întrebări:  rinoplastie

  Rinoplastie

  Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

  Mărire sâni

  Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

  Ridicare sâni

  Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.   Cum te putem ajuta?

   Doresc o programare +40 723 178 801 office@estetis-clinic.ro
   Luni - Vineri: 10:00-18:00
   Solicită o consultație
    ro_RO
    Call Now Button