Marirea sânilor cu implant mamar (silicoane)

Mărirea sânilor cu implant mamar prin axilă – fără cicatrici la sân

Suntem prima clinica din Romania si una dintre foarte putinele din Europa care utilizeaza tehnica endoscopica full HD de ultima generatie pentru introducerea implantului pe sub brat, aceasta fara a fi afectati nici nervii nici ganglionii de sub brat, cu o claritate impecabila si o marire a imaginii campului operator pentru o precizie maxima!

Miscarea bratelor nu este deloc afectata! Avantajele principale ale acestei tehnici sunt o recuperare mai rapida si cel mai important faptul ca nu exista nici un fel de cicatrici la sâni!

Exista si o cale de abord, pe care noi o numim pseudoaxilara, in care cicatricea este plasata langa axila, pe marginea interna a muschiului pectoral (desenul in rosu). Nu recomandam aceasta incizie (viitoare cicatrice) intrucat la lasarea bratului pe langa corp, aceasta poate fi vizibila. Calea de abord (taietura) corecta, si practicata de noi, in cazul maririi de sani prin axila, endoscopic, este complet situata sub brat (desenul albastru), aceasta fiind complet ascunsa privirii, la vindecare aratand ca un pliu de sub brat! Consideram important acest detaliu si discutarea lui inainte de operatie cu chirurgul d-voastra.

Intervenție ‘pseudoaxilară’
Implant prin axilă
Am redus cicatricea la jumătate - doar 3 cm!

In cazul introducerii implantului prin santul submamar, am reusit reducerea cicatricii la jumatate, de doar 3 cm! Uzual 5-6 cm!

Utilizam programul CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice) cel mai performant program in selectia cea mai potrivita a implanturilor mamare! Conceput special de Dr. Porumb Serban, prezentat pentru prima data la Paris in 2008. Acesta permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare in functie de posibilitatile dar si de dorintele pacientei! Rezultatele nu intarzie sa apara: cititi in sectiunea Referinte, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr. cu cea mai mare experienta mondiala in aceasta interventie chirurgicala.

Hipoplazia mamara este definita printr-un volum al sanilor insuficienti dezvoltati in raport cu morfologia pacientei. Aceasta poate exista per primam (sani mici incepand cu perioada pubertatii) sau poate aparea secundar ca urmare unei pierderi in greutate importante sau a unei sarcini urmata de alaptare.

Poate fi izolata sau asociata unei ptoze, adica o cadere a glandei mamare asociata unei distensii cutanate.

Incizii posibile pentru plasarea implantului

Poziționarea implantului:

În fața mușchiului pectoral
În spatele mușchiului pectoral

Compentență

pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica – Paris

De la pacienți

Rămân mereu recunoscătoare
Sincera sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca ma incearca foarte multe sentimente in acest moment. In primul rand, vreau sa le multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic. Va multumesc frumos pentru tot si va raman mereu recunoscatoare.
G.L.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
În ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Visul a devenit realitate
In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă