Marirea sânilor

Mărirea sânilor cu implant mamar prin axilă – fără cicatrici la sâni

Suntem prima clinică din România și una dintre puținele în Europa care utilizează tehnica endoscopică full HD de ultimă generație pentru introducerea implantului pe sub braț, fără afectarea nervilor sau ganglionilor, asigurând o claritate impecabilă și o mărire a imaginii câmpului operator pentru maximă precizie.

Intervenția de mărire a sânilor prin abord transaxilar nu afectează mișcarea brațelor sau alăptarea. Avantajele principale ale acestei tehnici sunt o recuperare mai rapidă și, cel mai important, absența completă a cicatricilor la nivelul sânilor.

In anul 2002, Dr Porumb Serban a efectuat prima interventie de marire a sanilor prin abord transaxilar, in Los Angeles, unde a si invatat primii pasi cu aceasta tehnica, perfectionand-o continuu, in prezent are peste 1000 de astfel de interventii.
Ca urmare a recunoasterii performantelor sale cu aceasta tehnica a fost invitat sa sustina o conferinta la renumitul congres din Las Vegas, USA, Vegas Cosmetic Sugery 2023 pe aceasta tema cu titul “TEBA – Transaxillary Endoscopic Breast Augmentation – the future of breast augmentation” fiind pentru prima data cand un chirurg plastician din Romania este invitat sa sustina o conferinta la acest congres de renume mondial.

Cicatrice la 6 luni
Cicatrice după un an
Cicatrice după un an
Implant prin axilă
Implant prin axilă

Există și o altă opțiune de abord, numită cale pseudoaxilară, în care cicatricea este plasată lângă axilă, pe marginea internă a mușchiului pectoral (conform desenului în roșu). Cu toate acestea, nu recomandăm această incizie, deoarece poate deveni vizibilă atunci când brațul este lăsat în jos. În schimb, calea de abord/tăietura corectă pe care o practicăm în cazul măririi sânilor prin abord axilar endoscopic este complet situată sub braț (conform desenului albastru), este în totalitate ascunsă, iar la vindecare arată ca un pliu natural sub braț.

Considerăm acest detaliu extrem de important și îți recomandăm să discuți în prealabil cu chirurgul tău despre această opțiune înainte de intervenție.

pseudoaxilara
Intervenție ‘pseudoaxilară’

Mărirea sânilor cu implant introdus prin șanțul submamar

Am redus cicatricea la jumătate - doar 3 cm!

În cazul introducerii implantului prin șanțul sub-mamar, am reușit reducerea cicatricii la jumătate, de doar 3 cm! Uzual 5-6 cm!

Utilizăm programul CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice), cel mai performant program în selecția cea mai potrivită a implanturilor mamare! Conceput special de Dr. Porumb Șerban, prezentat pentru prima dată la Paris în 2008, acesta permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare în funcție de posibilități, dar și de dorințele pacientei! Rezultatele nu întârzie să apară: vezi în secțiunea Referințe, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr., cu cea mai mare experiență mondială în această intervenție chirurgicală.

Hipoplazia mamară este definită printr-un volum al sânilor insuficient dezvoltați în raport cu morfologia pacientei. Aceasta poate exista fie ‘per primam’ (sâni mici începând cu perioada pubertății), fie ca rezultat al unei pierderi semnificative în greutate sau a unei sarcini urmate de alăptare.

Aceasta poate să apară fie izolat, fie în asociere cu o ptoză, care reprezintă o cădere a glandei mamare însoțită de o distensie cutanată.

Incizii posibile pentru plasarea implantului

Poziționarea implantului:

În fața mușchiului pectoral
În spatele mușchiului pectoral

Competență

Pentru o evaluare și o înțelegere mai profundă a chirurgiei sânului, Dr. Porumb Șerban și-a dezvoltat competența prin obținerea unui masterat universitar în chirurgia oncologică și reconstrucția sânului, realizat la Paris. Acest masterat, intitulat „Tehnici Chirurgicale în Chirurgia Mamară Reconstructivă și Carcinologică”, a fost organizat de prestigiosul Institut Oncologic Gustave Roussy, sub egida Universității Paris XI.

Pentru informații suplimentare referitoare la aceste intervenții, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim!

În secțiunea Referințe, regăsești aprecieri de la chirurgi renumiți la nivel mondial referitoare la reputația Dr. Porumb în acest domeniu, precum și părerea pacienților operați, care nu au acuzat durere post-operator.

Tehnici Chirurgicale în Chirurgia Mamară Reconstructivă și Carcinologică – Paris

Recomandări pacienți

Operația si rezultatul operației sunt pentru mine o minune

Dupa mai bine de 15 ani, de cand imi doresc sa arat si eu ca orice femeie cu doi sani normali, pentru ca aveam doar unul, dupa ce am vizitat alti medici din alte clinici si din alte localitati, am ajuns in sfarsit la domnul Doctor Porumb, care de la prima consultatie a fost foarte amabil, deschis cu mine, mi-a inspirat increderea de care aveam nevoie, si astfel am ales sa ma operez la Estetis Clinic. Domnul Dr. Porumb si intreg colectivul de aici sunt mai mult decat amabili si draguti, m-au ajutat si m-au sprijinit dinainte de operatie si apoi ori de cate ori am avut nevoie. Operatia si rezultatul operatiei este pentru mine o minune, visul meu devenit realitate, mai bine si mai frumos decat ma asteptam. In sfarsit ma simt intreaga si am incredere in mine. Multumesc din suflet domnului Dr. Porumb si echipei de la Estetis Clinic. Ma rog zilnic sa-i puteti ajuta si pe alti oameni.
D.C.Pacientă

Sunt cu totul o altă persoană

În ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta

Recomand cu multă încredere această clinică

De la prima intrevedere cu domnul Dr. Porumb am avut un sentiment de siguranta in ceea ce priveste operatia pe care vroiam sa mi-o fac. La toate intrebarile am primit raspunsuri satisfacatoare. In cadrul interventiei tot personalul s-a comportat cu mult profesionalism, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor mele, fapt pentru care am recomandat cu multa incredere aceasta clinica si altor cunostinte. Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat si ma simt mult mai femeie decat eram inainte. Multumiri tuturor celor care au contribuit la operatia mea, si multa bafta in ceea ce vor intreprinde de acum inainte.
F. R.Pacientă  rinoplastie

  Rinoplastie

  Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

  Mărire sâni

  Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

  Ridicare sâni

  Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.   Cum te putem ajuta?

   Doresc o programare +40 723 178 801 office@estetis-clinic.ro
   Luni - Vineri: 10:00-18:00
   Solicită o consultație
    ro_RO
    Call Now Button