Mărirea sânilor cu implant mamar prin axilă – fără cicatrici la sâni

Suntem prima clinica din Romania si una dintre foarte putinele din Europa care utilizeaza tehnica endoscopica full HD de ultima generatie pentru introducerea implantului pe sub brat, aceasta fara a fi afectati nici nervii nici ganglionii de sub brat, cu o claritate impecabila si o marire a imaginii campului operator pentru o precizie maxima!

Intervenția de mărire a sânilor prin abord transaxilar nu afectează  mișcarea brațelor sau alăptarea. Avantajele principale ale acestei tehnici sunt o recuperare mai rapida si cel mai important faptul ca nu exista nici un fel de cicatrici la sâni!

Dr. Șerban Porumb a efectuat în premieră în România o intervenție de mărire a sânilor prin abord transaxilar în anul 2010 și de atunci a efectuat peste 500 de astfel de intervenții.

Cicatrice la 6 luni
Cicatrice după un an
Implant prin axilă

Exista si o cale de abord, pe care noi o numim pseudoaxilara, in care cicatricea este plasata langa axila, pe marginea interna a muschiului pectoral (desenul in rosu). Nu recomandam aceasta incizie (viitoare cicatrice) intrucat la lasarea bratului pe langa corp, aceasta poate fi vizibila. Calea de abord (taietura) corecta, si practicata de noi, in cazul maririi de sani prin axila, endoscopic, este complet situata sub brat (desenul albastru), aceasta fiind complet ascunsa privirii, la vindecare aratand ca un pliu de sub brat! Consideram important acest detaliu si discutarea lui inainte de operatie cu chirurgul d-voastra.

Intervenție ‘pseudoaxilară’

Mărirea sânilor cu implant introdus prin șanțul submamar

Am redus cicatricea la jumătate - doar 3 cm!

In cazul introducerii implantului prin santul submamar, am reusit reducerea cicatricii la jumatate, de doar 3 cm! Uzual 5-6 cm!

Utilizam programul CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice) cel mai performant program in selectia cea mai potrivita a implanturilor mamare! Conceput special de Dr. Porumb Serban, prezentat pentru prima data la Paris in 2008. Acesta permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare in functie de posibilitatile dar si de dorintele pacientei! Rezultatele nu intarzie sa apara: cititi in sectiunea Referinte, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr. cu cea mai mare experienta mondiala in aceasta interventie chirurgicala.

Hipoplazia mamara este definita printr-un volum al sanilor insuficienti dezvoltati in raport cu morfologia pacientei. Aceasta poate exista per primam (sani mici incepand cu perioada pubertatii) sau poate aparea secundar ca urmare unei pierderi in greutate importante sau a unei sarcini urmata de alaptare.

Poate fi izolata sau asociata unei ptoze, adica o cadere a glandei mamare asociata unei distensii cutanate.

Incizii posibile pentru plasarea implantului

Poziționarea implantului:

În fața mușchiului pectoral
În spatele mușchiului pectoral

Competență

Pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica – Paris

De la pacienți

Operația si rezultatul operației sunt pentru mine o minune
Dupa mai bine de 15 ani, de cand imi doresc sa arat si eu ca orice femeie cu doi sani normali, pentru ca aveam doar unul, dupa ce am vizitat alti medici din alte clinici si din alte localitati, am ajuns in sfarsit la domnul Doctor Porumb, care de la prima consultatie a fost foarte amabil, deschis cu mine, mi-a inspirat increderea de care aveam nevoie, si astfel am ales sa ma operez la Estetis Clinic. Domnul Dr. Porumb si intreg colectivul de aici sunt mai mult decat amabili si draguti, m-au ajutat si m-au sprijinit dinainte de operatie si apoi ori de cate ori am avut nevoie. Operatia si rezultatul operatiei este pentru mine o minune, visul meu devenit realitate, mai bine si mai frumos decat ma asteptam. In sfarsit ma simt intreaga si am incredere in mine. Multumesc din suflet domnului Dr. Porumb si echipei de la Estetis Clinic. Ma rog zilnic sa-i puteti ajuta si pe alti oameni.
D.C.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
În ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Recomand cu multă încredere această clinică
De la prima intrevedere cu domnul Dr. Porumb am avut un sentiment de siguranta in ceea ce priveste operatia pe care vroiam sa mi-o fac. La toate intrebarile am primit raspunsuri satisfacatoare. In cadrul interventiei tot personalul s-a comportat cu mult profesionalism, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor mele, fapt pentru care am recomandat cu multa incredere aceasta clinica si altor cunostinte. Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat si ma simt mult mai femeie decat eram inainte. Multumiri tuturor celor care au contribuit la operatia mea, si multa bafta in ceea ce vor intreprinde de acum inainte.
F. R.Pacientă


Rinoplastie

Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

service-image-1

Mărire sâni

Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

service-image-4

Ridicare sâni

Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.