Corectarea ridurilor, mărirea buzelor

Substanțe antirid și Fillere – Mărire buze

Substanta folosita diminua contractia musculara actionand la nivelul jonctiunii neuromusculare avand o actiuna miorelaxanta. Aceasta este utilizata din 1975 de catre medici, pentru corectarea strabismului la copil, ticurile la nivelul fetei si clipirile incontrolabile la nivelul ochiului.

Principiul consista in utilizarea proprietatilor miorelaxante, avand ca scop principal reducerea actiunii muschilor pentru atenurarea ridurilor orizontale sau verticale de la nivelul fetei, de a obtine o netezire a reliefurilor cutanate, permitand un efect de intinerire prin relaxarea tensiunii musculare. Prin o mai buna distribuire a tensiunii dintre diferiti muschi antagonisti la nivelul fetei, putem obtine o mai buna balanta muscualara avand ca scop o mai buna echilibrare si o armonie faciala.

Durata efectului variaza in functie de mai multi factori, in general tratamentul e recomandat a fi repetat intre 3 si 9 luni.

Aceasta substanta este si o metoda eficienta de tratament pentru transpiratia excesiva (hipersudoratia) de la nivelul axilei, mainilor sau picioarelor. Actioneaza local asupra glandelor sudoripare, blocand transpiratia (sudoratia), efectul e recomandat a fi repetat intre 3 luni si 1 an, in functie de reactia individuala.

Fillerele sunt niste produse de umplere, care isi propun sa corecteze printr-o modalitate simpla si rapida, anumite semne de imbatranire sau disarmonii la nivelul fetei, umpland un volum unde acesta e considerat necesar.

Corectiile cel mai frecvent efectuate pot fi impartite in patru categorii:

  • Depresiuni: santuri nazo-geniene (de la aripa nazala la coltul gurii), la nivel coltului gurii, de o parte si alta a mentonului,  santuri labio-mentoniere, cearcane, etc
  • Riduri: frontale, intre sprancene, coltul ochilor, obraji, menton, in jurul gurii, etc.
  • Buze: redesenarea conturului, ingrosarea sau obtinerea unui volum mai accentuat (marire buze)
  • Corectarea volumului: pometi, menton, contur mandibular, obraji, nas, sechele cicatriciale (acnee, varicela, post-traumatice…)

De obicei aceste dizgratii nu dispar complet, dar vor fi considerabil atenuate cu ajutorul acestor produse injectabile, de obicei fiind recomandat reinnoirea tratamentului la 6-12 luni pentru a intretine un rezultat obtinut.

Peeling chimic și lasere

Dr. Porumb are competenta si experienta in manipularea diferitelor tipuri de lasere medicale, avand si un masterat universitar obtinut la Paris in lasere medicale.

Laser provine din acronimul LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) si reprezinta o tehnica chirurgicala care permite o fotovaporizare controlata, in functie de diferitele tipuri de laser utilizate, putem obtine o chirurgie mai precisa, cu cicatrizare mai rapida, sau stimularea si reorientarea fibrelor de colagen din profunzimea pielii, sau indepartarea tatuajelor sau epilare definitiva.

Peelingul reprezinta o arsura controlata a pielii fetei, decolteului sau mainii, avand ca si scop ameliorarea aspectului acesteia din punct de vedere al ridurilor si petelor eventual prezente.  Exista mai multe tipuri de peeling, agentii utilizati putand fi diferiti, de la substante vegetale sau chimice, efectul produs in functie de agentul utilizat, concentratia acestuia si timpul de aplicare, poate varia de la o simpla exfoliere pana la o veritabila abraziune avand ca efect diminuarea pana la disparitie a anumitor imperfectiuni ale pielii.

Masterat Universitar « Lasere Medicale », an universitar 2004-2005, Universitatea Paris 5 Rene Descartes, Paris, Franta

Rinoplastie

Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

service-image-1

Mărire sâni

Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

service-image-4

Ridicare sâni

Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.