Ridicare sâni, lifting mamar (mastopexie), cu micșorare sau mărire sâni

Competență

Pentru o evaluare și o înțelegere mai profundă a chirurgiei sânului, Dr. Porumb Șerban și-a dezvoltat competența prin obținerea unui masterat universitar în chirurgia oncologică și reconstrucția sânului, realizat la Paris. Acest masterat, intitulat „Tehnici Chirurgicale în Chirurgia Mamară Reconstructivă și Carcinologică”, a fost organizat de prestigiosul Institut Oncologic Gustave Roussy, sub egida Universității Paris XI.

Pentru informații suplimentare referitoare la aceste intervenții, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim!

În secțiunea Referințe, regăsești aprecieri de la chirurgi renumiți la nivel mondial referitoare la reputația Dr. Porumb în acest domeniu, precum și părerea pacienților operați, care nu au acuzat durere post-operator.

Tehnici Chirurgicale în Chirurgia Mamară Reconstructivă și Carcinologică – Paris

Micșorare sâni

Hipertrofia mamară se caracterizează prin prezența unui volum excesiv al sânului, în special în raport cu morfologia pacientei. Acest exces de volum este asociat în general cu o cădere a sânului (ptoza mamară) și uneori cu o asimetrie semnificativă. Hipertrofia mamară înseamnă aproape întotdeauna și o implicare fizică și funcțională (dureri la nivelul gâtului, umerilor și spatelui, disconfort în practicarea sporturilor, dificultăți vestimentare, etc.). Pe lângă impactul fizic și funcțional, hipertrofia mamară poate determina o îngrijorare psihologică semnificativă.

Ptoza mamară

Ptoza mamară este definită printr-o cădere a glandei și o distensie a pielii care o înconjoară. Sânul este într-o poziție prea joasă și cel mai adesea “dezgolit” în partea sa superioară. Ptoza poate fi prezentă încă de la început, dar apare în mod frecvent după o scădere semnificativă în greutate sau în urma unei sarcini cu perioadă de alăptare. Poate fi izolată: în acest caz vorbim de o ptoză pură, sau poate fi asociată unui anumit grad de hipertrofie mamară. Sau, dimpotrivă, putem observa o ptoză în contextul unui sân prea mic în volum (hipoplazie sau hipotrofie mamară). Intervenția chirurgicală are ca scop repoziționarea corectă areolei și mamelonului,  reconcentrarea și ascensionarea glandei și îndepărtarea excesului de piele pentru obținerea unor sâni armonioși, ascensionaţi și cu o formă frumoasă.

De la pacienți

Visele pot deveni realitate

Stimate domnule Dr. Porumb, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati implinit dorinta de a avea mai multa incredere in mine, prin interventiile pe care mi le-ati facut mi-ati demonstrat ca visele pot deveni realitate! M-am simtit foarte bine aici, recuperarea este extraordinara, si multumesc echipei dumneavoastra pentru comportamentul lor ireprosabil.
C. N.Pacienta
rinoplastie

Rinoplastie

Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

Mărire sâni

Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

Ridicare sâni

Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.  Cum te putem ajuta?

  Doresc o programare +40 723 178 801 office@estetis-clinic.ro
  Luni - Vineri: 10:00-18:00
  Solicită o consultație
   ro_RO
   Call Now Button