Ridicare sâni, lifting mamar (mastopexie), cu micșorare sau mărire sâni

Compentență

pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica – Paris

Micșorare sâni

Hipertrofia mamara este definita printr-un volum excesiv al sanului, in particular in raport cu morfologia pacientei. Acest exces de volum este asociat in general cu o cadere a sanului (ptoza mamara) si cateodata cu o asimetrie importanta. Hipertrofia mamara inseamna aproape intotdeauna si o implicare fizica si functionala (dureri la nivelul gatului, a umerilor si a spatelui, jena in practirea sporturilor, dificultati vestimentare). De asemenea exista si o jena psihologica marcata.

Ptoza mamară

Ptoza mamara este definita printr-o cadere a glandei si o distensie a pielii care o inconjoara. Sanul este intr-o pozitie prea joasa si cel mai adesea „dezgolit” in partea sa superioara. Ptoza poate exista per primam dar survine cel mai adesea dupa o slabire in greutate importanta sau dupa o sarcina cu alaptare. Poate fi izolata: in acest caz vorbim de o ptoza pura, sau poate fi asociata unui anumit grad de hipertrofie mamara. Sau putem dimpotriva sa observam o ptoza in contextul unui san prea mic in volum (hipoplazie sau hipotrofie mamara). Interventia chirurgicala are drept scop repozitionarea areolei si mamelonului in pozitia corecta, de a reconcentra si ascensiona glanda si de a indeparta pielea in exces pentru obtinerea a doi sani armoniosi, ascensionati si cu o forma frumoasa.

De la pacienți

Rămân mereu recunoscătoare
Sincera sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca ma incearca foarte multe sentimente in acest moment. In primul rand, vreau sa le multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic. Va multumesc frumos pentru tot si va raman mereu recunoscatoare.
G.L.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
n ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Visul a devenit realitate
In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă