Ridicare sâni, lifting mamar (mastopexie), cu micșorare sau mărire sâni

Competență

pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica – Paris

Micșorare sâni

Hipertrofia mamara este definita printr-un volum excesiv al sanului, in particular in raport cu morfologia pacientei. Acest exces de volum este asociat in general cu o cadere a sanului (ptoza mamara) si cateodata cu o asimetrie importanta. Hipertrofia mamara inseamna aproape intotdeauna si o implicare fizica si functionala (dureri la nivelul gatului, a umerilor si a spatelui, jena in practirea sporturilor, dificultati vestimentare). De asemenea exista si o jena psihologica marcata.

Ptoza mamară

Ptoza mamara este definita printr-o cadere a glandei si o distensie a pielii care o inconjoara. Sanul este intr-o pozitie prea joasa si cel mai adesea „dezgolit” in partea sa superioara. Ptoza poate exista per primam dar survine cel mai adesea dupa o slabire in greutate importanta sau dupa o sarcina cu alaptare. Poate fi izolata: in acest caz vorbim de o ptoza pura, sau poate fi asociata unui anumit grad de hipertrofie mamara. Sau putem dimpotriva sa observam o ptoza in contextul unui san prea mic in volum (hipoplazie sau hipotrofie mamara). Interventia chirurgicala are drept scop repozitionarea areolei si mamelonului in pozitia corecta, de a reconcentra si ascensiona glanda si de a indeparta pielea in exces pentru obtinerea a doi sani armoniosi, ascensionati si cu o forma frumoasa.

De la pacienți

Visele pot deveni realitate
Stimate domnule Dr. Porumb, va multumesc din suflet pentru ca mi-ati implinit dorinta de a avea mai multa incredere in mine, prin interventiile pe care mi le-ati facut mi-ati demonstrat ca visele pot deveni realitate! M-am simtit foarte bine aici, recuperarea este extraordinara, si multumesc echipei dumneavoastra pentru comportamentul lor ireprosabil.
C. N.Pacienta

Rinoplastie

Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

service-image-1

Mărire sâni

Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

service-image-4

Ridicare sâni

Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.