Chirurgie intimă, masculină și feminină

Chirurgia intima se poate practica atat la femeie cat si la barbat, la femeie cel mai frecvent interventia numindu-se labioplastie si vaginoplastie, iar la barbat faloplastie.

Vaginoplastie

Vaginoplastia reprezinta interventia chirurgicala de ingustare – stramtare a diametrului vaginului. Cu inaintarea in varsta si nasterea, vaginul si tesuturile inconjuratoare pot sa se schimbe ca si forma, marime, tonus. Operatia de vaginoplastie consta in indepartarea unor portiuni de mucoasa vaginala in excess si repunerea in tensiune a muschilor vaginali cu repozitionarea acestora, reprezentand practic o intinerire vaginala, avand ca efect o viata sexuala imbunatatita a ambilor parteneri.

Prin labioplastie se intelege plastia labiilor, adica acele pliuri cutanate genitale care in unele cazuri pot prezenta o dezvoltare in exces, ducand la un discomfort psihologic, fiziologic, sexual si estetic.

Faloplastia

Prin faloplastie se urmareste interventia de marire in lungime si/sau grosime a penisului.

Rămân mereu recunoscătoare
Sincera sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca ma incearca foarte multe sentimente in acest moment. In primul rand, vreau sa le multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic. Va multumesc frumos pentru tot si va raman mereu recunoscatoare.
G.L.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
n ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Visul a devenit realitate
In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă