Clinica

Suntem o clinica mica, exclusivista, dedicata exclusiv chirurgiei plastice si estetice de top, unde toti pacientii sunt operati exclusiv de Dr Porumb Serban, de la inceputul pana la sfarsitul interventiei chirurgicale.

Pentru a obtine Excelenta si Performanta in acest domeniu extrem de delicat si dificil, numarul maxim de operatii efectuate zilnic este limitat la 2, pentru a ne putea focusa la maxim pe rezultatul fiecarui pacient, fara nici o presiune legata de timp si pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Va rugam verificati la sectiunea „Referinte” opiniile unor chirurgi de reputatie mondiala legate de activitatea noastra.

Estetis Clinic este o clinica particulara de chirurgie plastica si estetica,  in care pe primul loc se afla calitatea si profesionalismul actului medical precum si siguranta pacientilor.

Pentru aceasta, clinica indeplineste toate cerintele in domeniu necesare din Comunitatea Europeana precum si cele specificate de American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities, fiind echipata cu aparatura ultramoderna, precum si sisteme performante de securitate si monitorizare.

Platoul tehnic din dotare, variaza de la lasere chirurgicale pana la aparatura endoscopica de ultima ora, bisturiu electronic si radiofrecventa,   permitand utilizarea ultimelor tehnici din specialitate, cu linii de incizie minime, cicatrizare optima si cu o recuperare extrem de rapida, fara durere.

Comfortul ocupa de asemenea un loc important in standardele noastre, clinica fiind echipata cu instalatii de climatizare, sterilizare si improspatare a aerului, salon si bai private, internet, televiziune prin cablu, toate cele necesare ca perioada petrecuta la noi sa fie cat mai agreabila.

Un alt aspect important e reprezentat de confidentialitatea pacientilor, tot personalul cu care veti intra in contact respectand si acest aspect, avand semnata si o clauza de confidentialitate in contract.

Clinica dispune de aparatura si materiale de ultima generatie, inclusiv de aparatura endoscopica pentru a efectua rinoplastia asistata endoscopic.

Dr. Emmanuel Claoue la deschiderea Estetis Clinic
În imediata apropiere se află Băile Felix
Sala de operație dotată cu aparatura de vârf atat din punct de vedere anestezic cât și chirurgical
Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanentă
Aparatura endoscopica HD Storz Image 1 HD Hub - mărire sâni axilară fără cicatrici la nivelul sânilor
Sală de trezire după operație cu monitorizare multiparametru și respirator de rezervă după operație
 • Blocul operator este dotat cu aparatura de varf atat din punct de vedere anestezic cat si chirurgical, pentru ca desfasurarea actului operator sa se desfasoare in conditii identice ca intr-o clinica de top din occident. Toata aparatura si structura acestuia a fost achizitionata sub stricta indrumare a Dr. Porumb Serban, experienta acumulata in 6 ani de specializare in clinici de top din Statele Unite si Franta, asigurand si din acest punct de vedere calitatea si performanta actului medical.
 • Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanenta in timpul operatiei a activitatii inimii (EKG), frecventei cardiace, tensiunii sanguine, oxigenarii sangelui, respiratiei (concentratia gazelor inhalatorii, oxigenului, dioxidului de carbon, etc) si temperaturii. Folosim doar substante anestezice de ultima generatie ca Sevorane si Desflurane, astfel incat anestezia se desfasoara in conditii optime si cu cea mai usoara trezire. Mai mult decat atat, folosim monitorizare BIS a activitatii creierului in timpul operatiei, pentru evitarea unei treziri intempestive, astfel incat se asigura un somn constant pe durata interventiei. Astfel punem pe primul plan siguranta pacientului, cu cea mai moderna tehnologie.
 • Aparatura endoscopica HD de ultima generatie Storz Image 1 HD Hub – prima si singura clinica din Romania cu marire de sani axilara endoscopica, fara cicatrici la nivelul sanilor!
 • Materiale de top

  Folosim doar materiale de top (de productie americana, germana, franceza, elvetiana), folosim doar materiale de sutura Ethicon (vicryl, monocryl, PDS), materiale germane de unica folosinta (campuri sterile, halate sterile, pansamente, comprese, manusi, etc), astfel incat operatia este efectuata in conditii identice cu cele practicate in clinici de top din SUA, Germania, Franta.

 • Sala de trezire imediat dupa operatie, cu monitorizare continua multiparametru si respirator de rezerva
În timpul unei intervenții chirurgicale

Salon recuperare

 • Aici va reveniti dupa interventia chirurgicala, este prevazut cu suport de oxigen, aspiratie, monitorizare postoperatorie, baie proprie, internet, TV cablu si statie de climatizare pentru comfort si o recuperare cat mai usoara.
 • O asistenta specializata pe terapie intensiva, este prevazuta sa aiba grija de Dumneavoastra in prima noapte de dupa interventie, o asistenta fiind dedicata pentru unul sau maxim doi pacienti, depasind normele europene si americane in vigoare, astfel veti beneficia de tratament personalizat cu maxim de profesionalism.
Salon recuperare cu baie proprie, internet wifi, TV cablu și climatizare
Salon recuperare – cameră video de supraveghere
Sală de baie- salon recuperare cu cabină de duș

Siguranța în clinică

 • Siguranta Dumneavoastra este prioritatea noastra absoluta, pentru ca actul medical sa se desfasoare in conditii maxime de securitate, clinica noastra intruneste specificatiile American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities (SUA) cat si normele prevazute de Haute Autorite de Sante (Franta) , avand in dotare aparatura ultraperformanta de monitorizare pe toata durata interventiei chirurgicale a parametrilor vitali: puls, tensiune, saturatia in oxigen a sangelui, activitatea inimii, concentratia in CO2, a gazelor anestezice , a respiratiei, etc.
 • Totodata Estetis Clinic este prima clinica particulara din Romania care a introdus monitorizarea activitatii creierului si a profunzimii somnului, pentru a evita o posibila trezire intempestiva si asigurarea unei interventii chirurgicale cu dormire constanta si lina pe toata durata actului medico-chirurgical.
 • Pe langa sistemele si aparatura medicala ultraperformanta din dotare, dispunem de statie de oxigen proprie si generator electric de rezerva, in cazul unei pene de curent, desfasurarea operatiilor decurgand normal prin cuplarea automata la generatorul de curent electric auxiliar.
 • Aerul ambiental este in permanenta schimbat, purificat si sterilizat cu ajutorul instalatiei de climatizare, iar sterilizarea instrumentelor este dubla: atat chimica, cat si cu ajutorul unui autoclav elvetian ultraperformant, conform normelor in vigoare din Comunitatea Europeana si Statele Unite.
 • Materialele utilizate sunt de unica folosinta, singurul criteriu in alegerea acestora fiind cel al calitatii, chiar daca aceasta inseamna un pret de achizitie mai ridicat, materialele utilizate fiind importate din Statele Unite, Germania, Elvetia si Franta de la producatorii de top din domeniu.
Monitor multiparametru
Panou gaze
Grup electrogen
Monitor BIS
12000

Pacienți fericiți

20

Ani de experiență

În cuvintele pacienților

Pacientă foarte mulțumită de intervenția de rinoplastie
Domnule Doctor Porumb, vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultatul in urma interventiei de rinoplastie. Acum, dupa 19 ani de zile, pot respira si eu pe nas ca toti oamenii. Aceasta operatie a fost pentru mine un ajutor foarte mare, si datorita dumneavoastra si echipei Estetis Clinic, am observat ce frumoasa este viata cand poti respira pe nas, si pe deasupra cu un nas foarte frumos. Aceasta clinica este foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Va multumesc pentru tot binele facut vietii mele.
R. M.Pacienta
Recontrucție sân
Dupa mai bine de 15 ani, de cand imi doresc sa arat si eu ca orice femeie cu doi sani normali, pentru ca aveam doar unul, dupa ce am vizitat alti medici din alte clinici si din alte localitati, am ajuns in sfarsit la domnul Doctor Porumb, care de la prima consultatie a fost foarte amabil, deschis cu mine, mi-a inspirat increderea de care aveam nevoie, si astfel am ales sa ma operez la Estetis Clinic. Domnul Dr. Porumb si intreg colectivul de aici sunt mai mult decat amabili si draguti, m-au ajutat si m-au sprijinit dinainte de operatie si apoi ori de cate ori am avut nevoie. Operatia si rezultatul operatiei este pentru mine o minune, visul meu devenit realitate, mai bine si mai frumos decat ma asteptam. In sfarsit ma simt intreaga si am incredere in mine. Multumesc din suflet domnului Dr. Porumb si echipei de la Estetis Clinic. Ma rog zilnic sa-i puteti ajuta si pe alti oameni.
D.C.Pacientă
Mărire sâni
Visul meu de o viata a fost sa ma pot privi in oglinda si sa vad o femeie cu sani, zic sani pentru ca de la varsta de 14 ani astept sa-mi creasca sanii, dar din pacate Dumnezeu nu m-a inzestrat cu toate formele. Asa ca, dupa lupte ”seculare” cu sotul meu, am ajuns la cabinetul domnului Dr. Porumb, care mi-a transformat visul in realitate. In dimineata in care m-am trezit dupa operatie si m-am uitat in oglinda am vazut, in sfarsit, o femeie adevarata! Azi ma simt mult mai sigura pe mine. Socul cel mai mare a fost faptul ca nu am simtit nici cea mai mica durere postoperatorie. Ii multumesc domnului dr. Porumb pentru ca mi-a implinit visul, si lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale. Bafta urmatoarelor paciente!
B. A.Pacientă