Clinica

Suntem o clinică mică, exclusivistă, dedicată chirurgiei plastice și estetice de top, unde toți pacienții sunt operați exclusiv de Dr. Porumb Șerban, de la început până la sfârșitul intervenției chirurgicale.

La Estetis Clinic, am ales să limităm numărul zilnic de intervenții chirurgicale la 2. Această decizie, are scopul de a ne asigura că fiecare pacient primește întreaga noastră concentrare și dedicare, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Alegem să ne focalizăm pe excelență și performanță, fără nicio presiune legată de timp, astfel încât fiecare procedură să fie desfășurată cu precizie, răbdare și profesionalism.

În inima misiunii noastre se află Dr. Șerban Porumb, un reputat specialist în chirurgie plastică, apreciat pe plan internațional. Având o experiență de excepție atât în Comunitatea Europeană cât și în Statele Unite (peste 6 ani); și peste 23 de ani de experiență cumulată în chirurgia plastică și estetică; cu mai mult de 12.000 de intervenții chirurgicale la activ. Această expertiză, împreună cu materialele și echipamentele noastre de ultimă generație, vă oferă garanția unor rezultate excepționale în special pe rinoplastie și mărire/remodelare sâni, similar cu clinicile de top din Statele Unite (Los Angeles).

Vă rugăm verificați la secțiunea „Referințe” opiniile unor chirurgi de reputație mondială legate de activitatea noastră. Estetis Clinic este o clinică particulară de chirurgie plastică și estetică, în care pe primul loc se află calitatea și profesionalismul actului medical precum și siguranța pacienților. Pentru aceasta, clinica îndeplinește toate cerințele în domeniu necesare din Comunitatea Europeană precum și cele specificate de American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities, fiind echipată cu aparatură ultramodernă, precum și sisteme performante de securitate și monitorizare.

Platoul tehnic din dotare variază de la laser chirurgical până la aparatură endoscopică de ultimă oră, bisturiu electronic și radiofrecvență, permițând utilizarea ultimelor tehnici din specialitate, cu linii de incizie minime, cicatrizare optimă și cu o recuperare extrem de rapidă, fără durere. Confortul ocupă de asemenea un loc important în standardele noastre, clinica fiind echipată cu instalații de climatizare, sterilizare și împrospătare a aerului, salon și băi private, internet, televiziune prin cablu, toate cele necesare ca perioada petrecută la noi să fie cât mai plăcută. Confidențialitatea pacienților este un alt aspect foarte important, întregul nostru personal respectă cu strictețe acest principiu. Fiecare membru al echipei noastre a semnat o clauză de confidențialitate, asigurând astfel protejarea informațiilor personale ale pacienților. Clinica dispune de materiale și aparatură de ultimă generație, inclusiv de aparatură endoscopică pentru a efectua rinoplastia asistată endoscopic.

Deschidere clinică
Dr. Emmanuel Claoue la deschiderea Estetis Clinic
În imediata apropiere se află Băile Felix
masa bloc operator
Sala de operație dotată cu aparatura de vârf atat din punct de vedere anestezic cât și chirurgical
Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanentă
Aparatura endoscopica HD Storz Image 1 HD Hub - mărire sâni axilară fără cicatrici la nivelul sânilor
Sală de trezire după operație cu monitorizare multiparametru și respirator de rezervă după operație
clinica estetis clinic
clinica estetis clinic
clinica estetis clinic
 • Blocul operator este dotat cu aparatura de varf atat din punct de vedere anestezic cat si chirurgical, pentru ca desfasurarea actului operator sa se desfasoare in conditii identice ca intr-o clinica de top din occident. Toata aparatura si structura acestuia a fost achizitionata sub stricta indrumare a Dr. Porumb Serban, experienta acumulata in 6 ani de specializare in clinici de top din Statele Unite si Franta, asigurand si din acest punct de vedere calitatea si performanta actului medical.
 • Aparat anestezie Draeger Primus (Rolls Royce-ul aparatelor de anestezie), cu monitorizare permanenta in timpul operatiei a activitatii inimii (EKG), frecventei cardiace, tensiunii sanguine, oxigenarii sangelui, respiratiei (concentratia gazelor inhalatorii, oxigenului, dioxidului de carbon, etc) si temperaturii. Folosim doar substante anestezice de ultima generatie ca Sevorane si Desflurane, astfel incat anestezia se desfasoara in conditii optime si cu cea mai usoara trezire. Mai mult decat atat, folosim monitorizare BIS a activitatii creierului in timpul operatiei, pentru evitarea unei treziri intempestive, astfel incat se asigura un somn constant pe durata interventiei. Astfel punem pe primul plan siguranta pacientului, cu cea mai moderna tehnologie.
 • Aparatura endoscopica HD de ultima generatie Storz Image 1 HD Hub – prima si singura clinica din Romania cu marire de sani axilara endoscopica, fara cicatrici la nivelul sanilor!
 • Materiale de top

  Folosim doar materiale de top (de productie americana, germana, franceza, elvetiana), folosim doar materiale de sutura Ethicon (vicryl, monocryl, PDS), materiale germane de unica folosinta (campuri sterile, halate sterile, pansamente, comprese, manusi, etc), astfel incat operatia este efectuata in conditii identice cu cele practicate in clinici de top din SUA, Germania, Franta.

 • Sala de trezire imediat dupa operatie, cu monitorizare continua multiparametru si respirator de rezerva
În timpul unei intervenții chirurgicale

Salon recuperare

 • Aici va reveniti dupa interventia chirurgicala, este prevazut cu suport de oxigen, aspiratie, monitorizare postoperatorie, baie proprie, internet, TV cablu si statie de climatizare pentru comfort si o recuperare cat mai usoara.
 • O asistenta specializata pe terapie intensiva, este prevazuta sa aiba grija de Dumneavoastra in prima noapte de dupa interventie, o asistenta fiind dedicata pentru unul sau maxim doi pacienti, depasind normele europene si americane in vigoare, astfel veti beneficia de tratament personalizat cu maxim de profesionalism.
salon
Salon recuperare cu baie proprie, internet wifi, TV cablu și climatizare
salon
Salon recuperare cu baie proprie, internet wifi, TV cablu și climatizare
Salon recuperare – cameră video de supraveghere
Sală de baie- salon recuperare cu cabină de duș

Siguranța în clinică

 • Siguranta Dumneavoastra este prioritatea noastra absoluta, pentru ca actul medical sa se desfasoare in conditii maxime de securitate, clinica noastra intruneste specificatiile American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities (SUA) cat si normele prevazute de Haute Autorite de Sante (Franta) , avand in dotare aparatura ultraperformanta de monitorizare pe toata durata interventiei chirurgicale a parametrilor vitali: puls, tensiune, saturatia in oxigen a sangelui, activitatea inimii, concentratia in CO2, a gazelor anestezice , a respiratiei, etc.
 • Totodata Estetis Clinic este prima clinica particulara din Romania care a introdus monitorizarea activitatii creierului si a profunzimii somnului, pentru a evita o posibila trezire intempestiva si asigurarea unei interventii chirurgicale cu dormire constanta si lina pe toata durata actului medico-chirurgical.
 • Pe langa sistemele si aparatura medicala ultraperformanta din dotare, dispunem de statie de oxigen proprie si generator electric de rezerva, in cazul unei pene de curent, desfasurarea operatiilor decurgand normal prin cuplarea automata la generatorul de curent electric auxiliar.
 • Aerul ambiental este in permanenta schimbat, purificat si sterilizat cu ajutorul instalatiei de climatizare, iar sterilizarea instrumentelor este dubla: atat chimica, cat si cu ajutorul unui autoclav elvetian ultraperformant, conform normelor in vigoare din Comunitatea Europeana si Statele Unite.
 • Materialele utilizate sunt de unica folosinta, singurul criteriu in alegerea acestora fiind cel al calitatii, chiar daca aceasta inseamna un pret de achizitie mai ridicat, materialele utilizate fiind importate din Statele Unite, Germania, Elvetia si Franta de la producatorii de top din domeniu.
 • Datorita infectiei prezente cu corona virus covid19 si pandemiei recente, am decis achizitionarea celui mai performant model, de ultima generatie, al marcii GETINGE, lider mondial in sterilizatoare. Acesta poate programa cicluri de sterilizare personalizate in functie de nevoile individuale ale fiecarui ciclu de sterilizare! In acest mod, avem certitudinea ca instrumentele folosite vor fi 100% sterile, distrugand toate virusurile si bacteriile cunoscute. Pentru noi siguranta pacientilor este intotdeauna pe primul loc!
Monitor multiparametru
Panou gaze
Grup electrogen
Monitor BIS
autoclav getinge
Ultima generatie de autoclav GETINGE, cel mai performant autoclav in clasa lui.
12000

Pacienți fericiți

20

Ani de experiență

rinoplastie

Rinoplastie

Rinoplastie închisă, deschisă, primară și secundară, septoplastie (corecție deviație de sept), cazuri congenitale.

Mărire sâni

Augmentare mamară prin abord transaxilar – implant mamar introdus prin axilă fără cicatrici la sâni!

Ridicare sâni

Lifting mamar (mastopexie), cu micșorarea sau mărirea sânilor, ptoză și hipertrofie mamară, sân tuberos.  Cum te putem ajuta?

  Doresc o programare +40 723 178 801 office@estetis-clinic.ro
  Luni - Vineri: 10:00-18:00
  Solicită o consultație
   ro_RO
   Call Now Button