site ro chirurgie estetica site en aesthetic surgery

Interventii

Micsorare sani, lifting mamar (mastopexie)

Hipertrofia mamara este definita printr-un volum excesiv al sanului, in particular in raport cu morfologia pacientei. Acest exces de volum este asociat in general cu o cadere a sanului (ptoza mamara) si cateodata cu o asimetrie importanta. Hipertrofia mamara inseamna aproape intotdeauna si o implicare fizica si functionala (dureri la nivelul gatului, a umerilor si a spatelui, jena in practirea sporturilor, dificultati vestimentare). De asemenea exista si o jena psihologica marcata.

Ptoza mamara este definita printr-o cadere a glandei si o distensie a pielii care o inconjoara. Sanul este intr-o pozitie prea joasa si cel mai adesea „dezgolit” in partea sa superioara. Ptoza poate exista per primam dar survine cel mai adesea dupa o slabire in greutate importanta sau dupa o sarcina cu alaptare. Poate fi izolata: in acest caz vorbim de o ptoza pura, sau poate fi asociata unui anumit grad de hipertrofie mamara. Sau putem dimpotriva sa observam o ptoza in contextul unui san prea mic in volum (hipoplazie sau hipotrofie mamara). Interventia chirurgicala are drept scop repozitionarea areolei si mamelonului in pozitia corecta, de a reconcentra si ascensiona glanda si de a indeparta pielea in exces pentru obtinerea a doi sani armoniosi, ascensionati si cu o forma frumoasa.

cicatrici mici operatie micsorare sani

De asemenea, pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste interventii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim!

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

diploma micsorare sani paris
mastopexie

Foto 1. Pacienta de 35 ani, dupa alaptare este nemultumita de aspectul foarte cazut al sanilor, cu asimetrie si cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) fara implant mamar! Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica verticala, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare. Rezultat stabil la 3 ani dupa operatie.

mastopexie

Foto 2. Pacienta de 33 ani, nemultumita de aspectul cazut si asimetria sanilor, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de ridicare sani (mastopexie - lifting mamar) fara implant mamar. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice cu disparitia jenei psihologice si vestimentare.

bust aspect cazut

Foto 3. Pacienta de 23 ani, este nemultumita de aspectul foarte cazut al sanilor, cu asimetrie si cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) fara implant mamar! Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare.

asimetrie sani tuberosi

Foto 4. San tuberos stang. Pacienta de 22 ani, nemultumita de aspectul estetic al sanului stang, tipic pentru san tuberos, ingustat, cazut si lateralizat, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea acestui aspect. Se practica interventia de mamoplastie la sanul stang cu repozitionarea si ridicarea sanului, cu simetrizare in raport cu sanul drept. Caz complex si dificil. Sanul tuberos este cea mai dificila operatie in chirurgia estetica a sanului si reprezinta piatra de incercare pentru chirurgul plastician! Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

asimetrie sani tuberosi

Foto 5. San tuberos. Pacienta de 24 ani, nemultumita de aspectul al sanilor, tipic pentru sani tuberosi, foarte departati, contractati la baza, cazut pe partea stanga, insuficient dezvoltat pe dreapta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de corectie a sanilor tuberosi cu ajutorul implanturilor mamare (silicoane), cu apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali , cu eliminarea aspectului tuberos. Caz complex si dificil. Sanul tuberos este cea mai dificila operatie in chirurgia estetica a sanului si reprezinta piatra de incercare pentru chirurgul plastician! Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

mastopexie

Foto 6. Pacienta de 28 ani, nemultumita de asimetria evidenta intre cei doi sani, sanul drept aproape dublu fata de cel stang, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de simetrizare a sanilor, reducere mamara cu mastopexie (lifting mamar) pe partea dreapta si mastopexie (ridicare sani) partea stanga. Pacienta foarte multumita de rezultatatul acestei operatii estetice, cu disparitia jenei psihologice, vestimentare si sportive.

asimetrie mamara cu ridicare

Foto 7. Pacienta de 37 ani, nemultumita de asimetria evidenta intre cei doi sani, sanul stang aproape dublu fata de cel stang, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de simetrizare a sanilor, reducere mamara cu mastopexie (lifting mamar) pe partea stanga si mastopexie (ridicare sani) partea dreapta. Pacienta foarte multumita de rezultatatul acestei operatii estetice, cu disparitia jenei psihologice, vestimentare si sportive.

hipertrofie ptoza mamara

Foto 8. Pacienta de 35 ani. Hipertrofie si ptoza mamara. Nemultumita de marimea prea mare si caderea sanilor, cu dureri de spate, la nivelul coloanei si umerilor si iritarea cronica a santului submamar, cu jena psihologica si vestimentara, pacienta doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru micsorare si ridicare sani. Se practica interventia chirurgicala conform tehnicii « verticale ».Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

lifting mamar

Foto 9. Pacienta de 25 ani, nemultumita de aspectul cazut al sanilor, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de ridicare sani (mastopexie – lifting mamar). Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica verticala, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare. Cicatricile se estompeaza in timp capatand culoarea pielii.

matsopexie timisoara

Foto 10. Pacienta de 35 ani, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica, vestimentara si sportiva foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare. Cicatricile se estompeaza in timp capatand culoarea pielii.

mastopexie oradea

Foto 11. Pacienta de 41 ani, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica, vestimentara si sportiva foarte importanta, abdomen ptozat cu exces de grasime si piele, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara cu ridicare sani, lipoaspiratie si abdominoplastie (lifting abdominal). Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, lipoaspiratie si abdominoplastie, cu disparitia jenei psihologice , vestimentare si sportive. 

lifting mamar oradea

Foto 12. Pacienta de 27 ani, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, asimetrie, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica, vestimentara si sportiva foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare.

mastopexie arad

Foto 13. Pacienta de 18 ani, prezentand gigantomastie, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica, vestimentara si sportiva foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice, vestimentare si sportive. Cicatricile se estompeaza in timp capatand culoarea pielii.

mastopexie bucuresti

Foto 14. Pacienta de 54 ani, prezentand gigantomastie, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica si vestimentara foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice si  vestimentare.

lifting mamar oradea

Foto 15. Pacienta de 33 ani, nemultumita de aspectul cazut al sanilor, descentralizarea mamelonului si a areolei,  cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de ridicare sani (mastopexie – lifting mamar). Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu centralizarea si pozitia corecta a mamelonului si areolei,  cu disparitia jenei psihologice si vestimentare. Cicatricile se estompeaza in timp capatand culoarea pielii.

micsorare sani oradea

Foto 16. Pacienta de 41 ani, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica, vestimentara si sportiva foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice, vestimentare si sportive. In cadrul aceleasi interventii se practica si corectia cicatricii abdominale existente anterior.

micsorare sani timisoara

Foto 17. Pacienta de 37 ani, nemultumita de volumul exagerat si caderea sanilor, acuzand dureri de spate, coloana cervicala, umeri, iritarea pielii la nivelul santului submamar, miros neplacut, cu o jena psihologica si vestimentara foarte importanta, apeleaza la chirurgie estetica pentru interventia de reducere mamara si ridicare sani. Pacienta foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice, obtinut prin tehnica clasica in T inversat, cu disparitia jenei psihologice si vestimentare. Cicatricile se estompeaza in timp capatand culoarea pielii.

mastopexie

Foto 18. Pacienta de 33 ani, nemultumita de aspectul cazut si volum insuficient cu vidarea polului superior, asimetrie, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

mastopexie

Foto 19. Pacienta de 28 de ani, nemultumita de insuficienta volumului sanilor si aspectul lasat al acestora, doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

ridicare sani combinata cu augmentare

Foto 20. Pacienta de 29 de ani, nemultumita de insuficienta volumului sanilor si aspectul lasat al acestora precum si de asimetria marcata dintre sani, doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar) si simetrizare. Se utilizeaza implanturi mamare cu ridicarea sanilor in acelasi timp operator, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

mastopexie

Foto 21. Pacienta de 44 de ani, nemultumita de lipsa volumului sanilor si aspectul lasat al acestora, doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. In acelasi timp operator se practica si interventia de liposuctie la nivelul abdomenului (burtii).

ridicare si silicoane

Foto 22. Pacienta de 25 de ani, nemultumita de insuficienta volumului sanilor si aspectul lasat al acestora, doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica verticala, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor

Foto 23. Pacienta de 29 de ani, nemultumita de insuficienta volumului sanilor si aspectul lasat al acestora, doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de marirea sanilor (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica verticala de ridicare a sanilor in acelasi timp operator, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

mastopexie si implant silicon

Foto 24. Pacienta de 29 de ani, operata initial de un alt chirurg la alta clinica pentru interventia de implanturi mamare (silicoane), e nemultumita de aspectul lasat al acestora , doreste sa apeleze la chirurgia estetica pentru o operatie de schimbare a implanturilor mamare (silicoane) concomitent cu operatia de ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting mamar). Se practica schimbarea implanturilor mamare cu ridicarea sanilor in acelasi timp operator, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. Interventie complexa si dificila.
ATENTIE: daca sanii sunt lasati, doar implanturile mamare nu ridica sanii! pentru ridicarea sanilor e necesara si interventia de mastopexie (lifting mamar)

reconstructie sani

Foto 25. Pacienta de 41 ani, operata deja anterior la o alta clinica, alt chirurg, nemultumita de aspectul nenatural, foarte departat al sanilor, ondularea suprafetei sanilor si volum insuficient cu caderea sanilor,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani ( schimbare silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

reconstructie sani oradea

Foto 26. Pacienta de 29 ani, nemultumita de asimetria evidenta intre cei doi sani, sanul drept malformat avand aspectul de san tuberos, volum insuficient dezvoltat bilateral, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de simetrizare a sanilor, ridicare sani cu mastopexie (lifting mamar) pe partea dreapta si marire sani partea stanga. Se utilizeaza implanturi mamare si ridicare san drept cu o singura cicatrice periareolara cu reducerea areolei, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

simetrizare a sanilor, ridicare sani cu mastopexie

Foto 27. Pacienta de 28 ani, nemultumita de volumul insuficient dezvoltat bilateral si aspectul cazut al sanilor, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de simetrizare a sanilor, ridicare sani cu mastopexie (lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare si ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara cu reducerea areolei, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

operatia de marire sani cu mastopexie

Foto 28. Pacienta de 33 ani, nemultumita de volumul insuficient dezvoltat bilateral si aspectul cazut al sanilor, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de marire sani cu mastopexie (lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare (silicoane) si ridicare sani tehnica clasica in T inversat, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

tehnica Benelli de ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara

Foto 29. Pacienta de 28 ani, nemultumita de aspectul cazut, departat al sanilor si volum insuficient cu vidarea polului superior,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare san stang cu o singura cicatrice periareolara

Foto 30. Pacienta de 31 ani, nemultumita de asimetria evidenta, aspectul  departat al sanilor si volum insuficient cu vidarea polului superior, san stang cazut, mamelon supranumerar san drept,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare san stang (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini, eliminarea mamelon supranumerar cu o singura cicatrice submamara ! . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare san stang cu o singura cicatrice periareolara, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali mai plini

Foto 31. Pacienta de 22 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Caz dificil cu sani contractati la baza , san tuberos.  Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

operatia de marire sani cu mastopexie

Foto 32. Pacienta de 24 ani, nemultumita de volumul insuficient dezvoltat bilateral si aspectul cazut al sanilor, asimetrie importanta, cu o jena psihologica si vestimentara importanta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru operatia de marire sani cu mastopexie (lifting mamar). Se utilizeaza implanturi mamare (silicoane) si ridicare sani tehnica clasica in T inversat, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricile pe se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali mai plini

Foto 33. Pacienta de 30 ani, nemultumita de aspectul cazut si volum insuficient cu vidarea polului superior, asimetrie, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare cu o singura cicatrice periareolara, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

mastopexie

Foto 34. Pacienta de 26 de ani, nemultumita de asimetria evidenta, aspectul cazut al sanului stang, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar) cu aspect foarte natural si ridicare san stang cu simetrizare. Se utilizeaza implanturi mamare si ridicare san stang (mastopexie) cu simetrizare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Suntem o clinica mica, exclusivista, dedicata exclusiv chirurgiei plastice si estetice de top, unde toti pacientii sunt operati exclusiv de Dr Porumb Serban, de la inceputul pana la sfarsitul interventiei chirurgicale.

Pentru a obtine Excelenta si Performanta in acest domeniu extrem de delicat si dificil, numarul maxim de operatii efectuate zilnic este limitat la 2, pentru a ne putea focusa la maxim pe rezultatul fiecarui pacient, fara nici o presiune legata de timp si pentru obtinerea unor rezultate de exceptie.

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati, care nu acuza durere post-operator !

! Atentie: toate cazurile prezentate sunt rezultatele interventiilor efectuate de Dr Porumb, nu utilizam exemple sau cazuri preluate din alta parte!! (alti doctori, companii, exemple publicitate firme produse estetice).  Verificati si la nas si la sani si fotografiile din fata, nu numai cele din profil! Foarte important acest aspect cand faceti alegerea Dumneavoastra !

Tel: +40 723 178 801
office@estetis-clinic.ro

dr serban porumb, chirurg estetic