site ro chirurgie estetica site en aesthetic surgery

Interventii

Marire de sani cu implant silicon

Marire de sani cu implant mamar prin axila

Marire sani fara cicatrici

Marire de sani cu implant mamar prin axila (pe sub brat) FARA CICATRICI la sani! Suntem prima clinica din Romania si una dintre foarte putinele din Europa care utilizeaza tehnica endoscopica full HD de ultima generatia pentru introducerea implantului pe sub brat, aceasta fara a fi afectati nici nervii nici ganglionii de sub brat, cu o claritate impecabila si o marire a imaginii campului operator pentru o precizie maxima!

Miscarea bratelor nu este deloc afectata! Avantajele principale ale acestei tehnici sunt o recuperare mai rapida si cel mai important faptul ca nu exista NICI UN FEL DE CICATRICI la sani!!

ilustratie implant sub brat prin axila

Exista si o cale de abord, pe care noi o numim pseudoaxilara, in care cicatricea este plasata langa axila, pe marginea interna a muschiului pectoral (desenul in rosu). Nu recomandam aceasta incizie (viitoare cicatrice) intrucat la lasarea bratului pe langa corp, aceasta poate fi vizibila. Calea de abord (taietura) corecta, si practicata de noi, in cazul maririi de sani prin axila, endoscopic, este complet situata sub brat (desenul albastru), aceasta fiind complet ascunsa privirii, la vindecare aratand ca un pliu de sub brat! Consideram important acest detaliu si discutarea lui inainte de operatie cu chirurgul d-voastra. 

implant silicon taietura de 3 cm

Suntem prima si singura clinica din Romania si una dintre putinele din Europa, care practica marire de sani prin axila , endoscopic, fara cicatrici la nivelul sanilor, cu aparatura endoscopica full HD de ultima generatie Storz Image 1 HD Hub, oferind o precizie si claritate fara precedent!"

implant silicon taietura de 3 cm

In cazul introducerii implantului prin santul submamar, am reusit reducerea cicatricii la jumatate, de doar 3 cm! uzual 5-6 cm!

Utilizam programul CABIC (Computer Assisted Best Implant Choice) cel mai performant program in selectia cea mai potrivita a implanturilor mamare! conceput special de Dr. Porumb Serban, prezentat pentru prima data la Paris in 2008.

Se lanseaza la Paris (2008) cel mai performant program de selectie si dinamica tesut-implant mamar, care permite alegerea celei mai potrivite proteze mamare in functie de posibilitatile dar si de dorintele pacientei! Rezultatele nu intarzie sa apara, cititi in sectiunea Referinte, opinia renumitului Profesor James L. Baker, Jr. cu cea mai mare experienta mondiala in aceasta interventie chirurgicala, precum puteti vedea cateva rezultate elocvente in sectiunea Interventii !

Hipoplazia mamara este definita printr-un volum al sanilor insuficienti dezvoltati in raport cu morfologia pacientei. Aceasta poate exista per primam (sani mici incepand cu perioada pubertatii) sau poate aparea secundar ca urmare unei pierderi in greutate importante sau a unei sarcini urmata de alaptare.

Poate fi izolata sau asociata unei ptoze, adica o cadere a glandei mamare asociata unei distensii cutanate.

anatomie marire de sani

Incizii posibile pentru plasarea implantului

proteza mamara in fata muschilor proteza mamara is spatele muschilor

In fata si in spatele muschiului pectoral

De asemenea, pentru o mai buna evaluare si aprofundare a chirurgiei sanului, Dr Porumb Serban are competenta dobandita printr-un masterat universitar efectuat la Paris in chirurgia oncologica si reconstructia sanului, intitulat « Tehnici Chirurgicale in Chirurgia Mamara Reconstructiva si Carcinologica », organizat de renumitul Institut oncologic Goustave Roussy sub egida Universitatii Paris XI.

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati care nu acuza durere post-operator!

 

marire sani prin axila fara cicatici

Foto 1. Pacienta de 23 ani, doreste sa apeleze la interventia de augmentare mamara pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru apropiere sani dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare cu gel de silicon, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. Un exemplu din multele paciente operate prin axila (sub brat) cu tehnica endoscopica full HD, cea mai avansata tehnica din prezent pentru marirea sanilor, astfel e posibil FARA CICATRICI la sani! Cicatricile practic nu se vad, fiind ascunse intr-un pliu natural din axila. Prin axila se poate introduce orice tip de implant indiferent de forma, marime si marca!

Poza inainte-dupa marire de sani oradea

Foto 2. Pacienta de 36 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si corectarea asimetriei. Se utilizeaza implanturi mamare diferite, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Poza inainte-dupa implant silicon

Foto 3. Pacienta de 27 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Poza inainte-dupa operatia de marire a sanilor

Foto 4. Pacienta de 34 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

poza marire de sani timisoara

Foto 5. Pacienta de 24 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Inainte-dupa marire de sani arad

Foto 6. Pacienta de 20 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, discreta ridicare sani dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Silicoane oradea - Estetis clinic

Foto 7. Pacienta de 28 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice

Foto 8. Pacienta de 40 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior, dar si pentru un rezultat foarte natural. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice

marire sani prin axila

Foto 9. Pacienta de 54 ani, doreste sa apeleze la interventia de augmentare mamara pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru apropiere sani, mai buna simetrizare, dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare cu gel de silicon, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani prin axila sub brat

Foto 10. Pacienta de 24 ani, doreste sa apeleze la interventia de augmentare mamara pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru apropiere sani, mai buna simetrizare, dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare cu gel de silicon, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 11. Pacienta de 26 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice

marire sani cu silicoane

Foto 12. Pacienta de 38 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior, dar si pentru un rezultat foarte natural. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 13. Pacienta de 21 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 14. Pacienta de 33 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar),  ridicare sani, pentru  apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior, cu pastrarea unui aspect foarte natural. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 15. Pacienta de 23 de ani, cu o asimetrie mamara evidenta si san tuberos, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), simetrizare,  si corectie san tuberos. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

apropiere sani

Foto 16. Pacienta de 33 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru apropiere sani, si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 17. Pacienta de 33 de ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar), pentru apropiere sani si o mai buna umplere a polului superior. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Silicoane oradea - Estetis clinic

Foto 18. Pacienta de 37 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali mult mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

proteze silicon

Foto 19. Pacienta de 21 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, discreta ridicare sani dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

augmentare mamara

Foto 20. Pacienta de 31 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

silicoane

Foto 21. Pacienta de 32 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati, torace atletic). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire de sani bucuresti

Foto 22. Pacienta de 24 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini in partea superioara. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

implant silicon timisoara

Foto 23. Pacienta de 23 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

poza inainte-dupa operatie chirurgicala

Foto 24. Pacienta de 34 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, discreta ridicare sani, corectare asimetrie dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

apropiere sani

Foto 25. Pacienta de 29 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, discreta ridicare sani dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast15.jpg

Foto 26. Pacienta de 23 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast16.jpg

Foto 27. Pacienta de 31 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru apropiere sani, discreta ridicare san drept, simetrizare, dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast16.jpg

Foto 28. Pacienta de 27 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast17.jpg

Foto 29. Pacienta de 32 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Caz dificil cu sani contractati la baza si areola insuficient dezvoltata, aspect de piept masculin.  Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast18.jpg

Foto 30. Pacienta de 28 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, corectare asimetrie si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mult mai plini. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast19.jpg

Foto 31. Pacienta de 31 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati, torace atletic). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast20.jpg

Foto 32. Pacienta de 21 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast21.jpg

Foto 33. Pacienta de 33 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast22.jpg

Foto 34. Pacienta de 21 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati, torace atletic). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast23.jpg

Foto 35. Pacienta de 24 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mult mai plini (la limita permisa de anatomia pacientei). Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast24.jpg

Foto 36. Pacienta de 45 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, discreta ridicare sani dar si obtinerea unor sani armoniosi, naturali. Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast25.jpg

Foto 37. Pacienta de 22 ani, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini (sani insuficienti dezvoltati). Caz dificil cu sani contractati la baza , san tuberos.  Se utilizeaza implanturi mamare,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast26.jpg

Foto 38. Pacienta de 28 ani, nemultumita de aspectul cazut, departat al sanilor si volum insuficient cu vidarea polului superior,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

breast27.jpg

Foto 39. Pacienta de 31 ani, nemultumita de asimetria evidenta, aspectul  departat al sanilor si volum insuficient cu vidarea polului superior, san stang cazut, mamelon supranumerar san drept,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare san stang (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini, eliminarea mamelon supranumerar cu o singura cicatrice submamara ! . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare san stang cu o singura cicatrice periareolara, fara sectionarea glandei mamare « no touch gland »,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii).

marire sani cu silicoane

Foto 40. Pacienta de 26 de ani, nemultumita de asimetria evidenta, aspectul cazut al sanului stang, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani (implant mamar) cu aspect foarte natural si ridicare san stang cu simetrizare. Se utilizeaza implanturi mamare si ridicare san stang (mastopexie) cu simetrizare, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast28.jpg

Foto 41. Pacienta de 26 ani. San tuberos.  Nemultumita de aspectul inestetic al sanilor, foarte departati, contractati la baza, cazuti, insuficient dezvoltati, aspect tipic de san tuberos, pacienta doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de corectie a sanilor tuberosi  cu ajutorul implanturilor mamare (silicoane), se remarca apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali, cu eliminarea aspectului tuberos. Cicatricea periareolara se estompeaza in timp luand culoarea pielii.  Caz complex si dificil. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast29.jpg

Foto 42. Premiera in Romania! abord periareolar fara sectionarea glandei mamare "no touch gland" ! Pacienta de 26 ani. San tuberos.  Nemultumita de aspectul inestetic al sanilor, foarte departati, contractati la baza, cazuti, insuficient dezvoltati, aspect tipic de san tuberos, pacienta doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de corectie a sanilor tuberosi  cu ajutorul implanturilor mamare (silicoane), se remarca apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali, cu eliminarea aspectului tuberos. Caz complex si dificil. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire san tuberos

Foto 43. San tuberos. Pacienta de 28 ani, nemultumita de aspectul al sanilor, tipic pentru sani tuberosi, foarte departati, contractati la baza, cazuti, insuficient dezvoltati, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de corectie a sanilor tuberosi cu ajutorul implanturilor mamare (silicoane), cu apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali , cu eliminarea aspectului tuberos. Caz complex si dificil. Sanul tuberos este cea mai dificila operatie in chirurgia estetica a sanului si reprezinta piatra de incercare pentru chirurgul plastician! Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

asimetrie sani tuberosi

Foto 44. San tuberos. Pacienta de 24 ani, nemultumita de aspectul al sanilor, tipic pentru sani tuberosi, foarte departati, contractati la baza, cazut pe partea stanga, insuficient dezvoltat pe dreapta, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de corectie a sanilor tuberosi cu ajutorul implanturilor mamare (silicoane), cu apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali , cu eliminarea aspectului tuberos. Caz complex si dificil. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast30a.jpg

Foto 45. Premiera in Romania ! Pacienta de 25 ani. Sindrom Poland- absenta congenitala a glandei mamare si a muschiului pectoral. Augmentare mamara transaxilara asistata endoscopic cu ajutorul unui implant mamar. Cicatricea din axila se estompeaza in timp, luand culoarea pielii, nu prezinta nici o cicatrice la nivelul sanului ! Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast10.jpg

Foto 46. Pacienta de 41 ani, operata deja anterior la o alta clinica, alt chirurg, nemultumita de aspectul nenatural, foarte departat al sanilor, ondularea suprafetei sanilor si volum insuficient cu caderea sanilor,  doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru o operatie estetica de marire de sani ( schimbare silicoane), pentru  apropiere sani, ridicare sani (mastopexie – lifting mamar) si obtinerea unor sani armoniosi, naturali  mai plini . Se utilizeaza implanturi mamare si tehnica Benelli de ridicare sani cu o singura cicatrice periareolara,  pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice. (cicatricea periareolara se estompeaza in timp capatand culoarea pielii)

breast30.jpg

Foto 47. Pacienta de 29 ani. Augmentare mamara secundara.  Pacienta operata in urma cu mai multi ani la alta clinica, alt chirurg, nemultumita de aspectul inestetic al sanilor, foarte departati, asimetrici, cu malpozitia vechilor implanturi, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de schimbare a implanturilor mamare, se remarca apropierea evidenta a sanilor, sani plini, naturali, cu eliminarea aspectului inestetic. Caz complex si dificil. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

breast31.jpg

Foto 48. Pacienta de 34 ani. Augmentare mamara secundara.  Pacienta operata in urma cu mai multi ani la alta clinica, alt chirurg, nemultumita de aspectul inestetic al sanilor, asimetrici, cu volum insuficient conform asteptarilor pacientei,  cu malpozitia cicatricilor – cicatrici foarte vizibile mai jos de santul submamar, doreste sa apeleze la chirurgie estetica pentru corectarea aspectului sanilor. Se practica interventia chirurgicala de schimbare a implanturilor mamare, se remarca plasarea cicatricilor in santul submamar, acum cicatricile nu mai sunt vizibile, sani plini, naturali, cu eliminarea aspectului inestetic. Caz complex si dificil. Pacienta este foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

marire sani cu silicoane

Foto 49. Pacienta de 29 de ani, avand o interventie anterioara (alta clinica, alt doctor) de marire de sani, doreste schimbarea implanturilor cu altele de volum mai mare si simetrizarea sanilor cu apropierea sanului stang, in special a partii infero-interne acesta fiind si mai ridicat in raport cu cel drept. Se utilizeaza implanturi mamare cu volum mai mare si simetrizarea sanilor, pacienta fiind foarte multumita de rezultatul acestei operatii estetice.

Suntem o clinica mica, exclusivista, dedicata exclusiv chirurgiei plastice si estetice de top, unde toti pacientii sunt operati exclusiv de Dr Porumb Serban, de la inceputul pana la sfarsitul interventiei chirurgicale.

Pentru a obtine Excelenta si Performanta in acest domeniu extrem de delicat si dificil, numarul maxim de operatii efectuate zilnic este limitat la 2, pentru a ne putea focusa la maxim pe rezultatul fiecarui pacient, fara nici o presiune legata de timp si pentru obtinerea unor rezultate de exceptie.

Vedeti in sectiunea Referinte, aprecieri din partea unor chirurgi renumiti pe plan mondial referitor la reputatia Dr. Porumb in acest domeniu, precum si opinia pacientilor operati, care nu acuza durere post-operator !

! Atentie: toate cazurile prezentate sunt rezultatele interventiilor efectuate de Dr Porumb, nu utilizam exemple sau cazuri preluate din alta parte!! (alti doctori, companii, exemple publicitate firme produse estetice).  Verificati si la nas si la sani si fotografiile din fata, nu numai cele din profil! Foarte important acest aspect cand faceti alegerea Dumneavoastra !

Tel: +40 723 178 801
office@estetis-clinic.ro

dr serban porumb, chirurg estetic