site ro chirurgie estetica site en aesthetic surgery

Interventii

Chirurgie Intima Masculina Si Feminina

Chirurgia intima se poate practica atat la femeie cat si la barbat, la femeie cel mai frecvent interventia numindu-se labioplastie si vaginoplastie, iar la barbat faloplastie.

Vaginoplastia reprezinta interventia chirurgicala de ingustare – stramtare a diametrului vaginului. Cu inaintarea in varsta si nasterea, vaginul si tesuturile inconjuratoare pot sa se schimbe ca si forma, marime, tonus. Operatia de vaginoplastie consta in indepartarea unor portiuni de mucoasa vaginala in excess si repunerea in tensiune a muschilor vaginali cu repozitionarea acestora, reprezentand practic o intinerire vaginala, avand ca efect o viata sexuala imbunatatita a ambilor parteneri.

Prin labioplastie se intelege plastia labiilor, adica acele pliuri cutanate genitale care in unele cazuri pot prezenta o dezvoltare in exces, ducand la un discomfort psihologic, fiziologic, sexual si estetic.

Prin faloplastie se urmareste interventia de marire in lungime si/sau grosime a penisului.

labioplastie.jpg

Pacienta de 33 ani, nemultumita de aspectul estetic si dimensiunea labiilor, avand un important discomfort psihologic, sexual si vestimentar, apeleaza la chirurgie estetica de labioplastie. Postoperator se remarca reducerea semnificativa a dimensiunilor labiale cu disparitia discomfortului mentionat mai sus, pacienta fiind foarte multumita de aceasta operatie estetica.

Tel: +40 723 178 801
office@estetis-clinic.ro

dr serban porumb, chirurg estetic