Privacy Policy

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Content of the website www.estetis-clinic.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC Estetis Clinic Serv Med S.R.L., denumit in continuare Estetis-clinic.ro.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Estetis-clinic.ro fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Estetis-clinic.ro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Estetis-clinic.ro

Estetis-clinic.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

Estetis-clinic.ro colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si confirmarea programarilor din partea Estetis-clinic.ro (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre Estetis-clinic.ro si sunt stocate pentru o perioada de 3 ani.

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de Estetis-clinic.ro si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de Estetis-clinic.ro pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de Estetis-clinic.ro pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

Estetis-clinic.ro nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Estetis-clinic.ro

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica Estetis-clinic.ro  de confidentialitate.

Faptul ca site-ul Estetis-clinic.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Estetis-clinic.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la Estetis-clinic.ro numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. Estetis-clinic.ro isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailuri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje.

Site-ul Estetis-clinic.ro este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Estetis-clinic.ro depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Estetis-clinic.ro.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Estetis-clinic.ro

Estetis-clinic.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

rinoplastie

Rhinoplasty

Closed, open, primary and secondary rhinoplasty, septoplasty (deviated septum correction), congenital cases.

Breast enlargement

Transaxillary approach breast augmentation – breast implant inserted through the armpit without breast scars!

Breast lift

Breast lift (mastopexy), with breast reduction or enlargement, ptosis and breast hypertrophy, tuberous breast.  How can we help you?

  I want an appointment +40 723 178 801 office@estetis-clinic.ro
  Monday - Friday: 10:00-18:00
  Ask for a consultation
   en_US
   Call Now Button