Transplant păr

Calvitia este o caracteristica greu de suportat atat la barbati cat si la femei. Aparitia microgrefelor a transformat aceasta chirurgie, permitand reducerea amplorii interventiilor si a cicatricilor reziduale.

Totusi in domeniul calvitiei nu exista o tehnica unica care sa poata fi aplicata in toate cazurile.

Principiul acestor tratamente este acelasi : prelevarea de par din regiunea coroanei, unde suntem asigurati ca nu vor cadea practic niciodata, pentru a le transpozitiona in regiunea frontala si centrala.

La ora actuala exista patru tipuri mari de tehnici care pot fi utilizate:

  • MICROGREFELE
  • LAMBOURILE
  • REDUCEREA DIRECTA
  • LIFTINGUL PIELII CAPULUI

Toate aceste procedee pot fi asociate, cand este cazul, la acelasi pacient. E necesara o buna analiza in fiecare caz in parte pentru analizarea mai multor parametri : importanta calvitiei, supletea pielii capului, calitatea firelor de par, dorintele pacientului. In functie de varsta si de evolutia calvitiei, putem deduce strategia cea mai adaptata fiecarui caz.

Chirurgul Dumneavoastra trebuie sa aiba experienta cu toate aceste tehnici pentru a va putea indruma cel mai bine catre cea mai buna strategie.

Microgrefe
Lambouri
Reducere directă
Rămân mereu recunoscătoare
Sincera sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca ma incearca foarte multe sentimente in acest moment. In primul rand, vreau sa le multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic. Va multumesc frumos pentru tot si va raman mereu recunoscatoare.
G.L.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
n ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Visul a devenit realitate
In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă